kop plaatje

Het melkveebedrijf

Het melkveebedrijf word gerund door de beide eigenaren Alex en Miranda. Ons bedrijf is een actief melkvee bedrijf met 75 melkkoeien en een 40 stuks jongvee (pinken en kalfjes), die gehouden worden op zo'n 50 Ha land. Bij ons lopen de melkkoeien en het jongvee vanaf 1 jaar in de zomer altijd buiten.

Ons bedrijf is een actief bedrijf, waarin wij graag alles zelf doen. De gras oogst, en de mais oogst gebeuren geheel in eigen beheer, vaak met de hulp van campinggasten die de handen uit de mouwen willen steken. Vele handen maken tenslotte licht werk.

Op onze facebookpagina kunt u onze activiteiten volgen.

Sinds wij een aantal jaren geleden eigenaar geworden zijn, zijn wij hard bezig met het moderniseren en aanpassen van het bedrijf.

Ook nu zijn wij vele plannen aan het realiseren. Zo zijn we begonnen met het realiseren van de aanbouw van de melkveestal zodat wij onze koeien nog meer comfort en rust kunnen bieden. Tevens word het hele terrein om de stal heen verhard d.m.v. bestrating. U zult begrijpen dat dit niet kan zonder rommel kan.

Doordat de camping op ruim 500 meter afstand ligt van het melkveebedrijf zult u geen hinder van de activiteiten ondervinden. Alleen oogt het erf bij aankomst wat rommelig.

Op ons bedrijf bent u altijd welkom om een kijkje te nemen in de stallen of de melkput. Ook de stallen van het jongvee zijn vrij toegankelijk.

Let wel op: Betreden van het terrein en de stallen is altijd op eigen risico.

foto: melkveebedrijf
foto: melkveebedrijf
foto: melkveebedrijf
Designed by: Jowebz