Te Huur op onze camping:

Deze compleet ingerichte luxe Hobby Excellent Easy 560.  Deze zeer grote caravan is geschikt voor 6 personen en voorzien van alle gemakken.

Zelf geen caravan en altijd al eens willen kamperen? 

Deze caravan ( Hobby 560) met ruime voortent is compleet ingericht en opgebouwd en staat op een van de mooiste plaatsen van onze camping.

De caravan beschikt over een 2 persoons bed, met een goed matras, een stapelbed en een treinzit die omgebouwd kan worden tot 2 persoons bed. Zowel het stapelbed als het vaste bed hebben een schuifwand, waardoor een eigen ruimte gecreëerd kan worden.

In de caravan is een toilet aanwezig, maar u kunt ook gebruik maken van het standaard sanitair ( geen extra kosten) of privé sanitair ( meerprijs)

De caravan is voorzien van warm en koud water, een eigen toilet, een wastafel, een gaskachel, een koelkast met klein vriesvakje, een magnetron, en een buitenkeuken ( met toebehoren). 

In de voortent staan 6 comfortabele stoelen en een tafel, die ook geschikt zijn voor buiten gebruik.

Standaard wordt de caravan verhuurd zonder bed/linnengoed. Dit kunt u zelf mee nemen, maar ook tegen meerprijs huren. 

De caravan is te huur van 1 april tot 31 oktober.
Het minimale verblijf is 2 dagen.
Wilt u een langere periode gebruik maken van de caravan, informeer wat mogelijk is.


Prijzen:


De  prijzen zijn  op basis van 2 personen  incl. BTW en excl. 

Per nacht: € 50.-
Huurprijs per week: € 350,-

Huurprijs per maand: € 1250.-

Bijkomende kosten: schoonmaakkosten (€ 30,-) en Borg (€ 250,-)

Extra persoon vanaf 10 jaar: € 10,- per nacht

Extra persoon 3-10 jaar: € 9,- per nacht.

Slapen de extra personen in een bijzet tent ( zelf meenemen) dan geld het normale tarief.


**De reserveringskosten voor de caravan bedragen 25% van het totale bedrag (excl. borg). Nadat u het formulier ingezonden heeft krijgt u van ons een rekening voor deze kosten. Zodra deze rekening voldaan is ( binnen 24uur) wordt de reservering definitief. De rest van het bedrag kunt u bij aankomst voldoen d.m.v. Pin of Contant.
Annuleren kan tot 10 dagen voor de  aankomstdatum. Er vindt geen restitutie van de reserveringskosten plaats.  Daarna bent u het volledige bedrag verschuldigd. prev next