Reserveren

Vanaf dit jaar werken wij met een nieuw reserveringssysteem. Dit systeem maakt het mogelijk online een plaats te reserveren op onze camping.  Tijdens het invullen van de benodigde gegevens kunt u meteen zien of er in de door u gekozen periode nog een plaats van uw voorkeur beschikbaar is. Ook kunt u hier aangeven of u gebruik wilt maken van de optie late vertrek.  Dit is echter alleen mogelijk als de plaats niet gereserveerd is die dag. 
Tijdens het invullen van het formulier passen de prijzen zich aan. Als het formulier geheel ingevuld is, krijgt u de juiste prijs te zien.

Het is niet mogelijk een bepaalde plaats op de camping te reserveren. Wij werken met vrije plaatsen, dit betekend dat u bij aankomt kunt kiezen uit de plaatsen die vrij zijn. Alleen in uitzonderlijke gevallen zullen wij hiervan afwijken.
Na het ontvangen van uw aanvraag, checken wij uw aanvraag en bevestigen dan uw reservering. U ontvangt dan een mail ter bevestiging. Vanaf dat moment is de reservering definitief.
In de hemelvaart/ pinkster periode is het alleen mogelijk te reserveren van wo/do tot zo (hemelvaartweekend)  en van vr/za tot ma ( pinksteren) en natuurlijk de gehele periode   ( leegstand mogelijk na overleg met ons)

Let op: Op het moment dat u een reservering maakt, gaat u automatisch akkoord met de hieronder vermelde voorwaarde, dus ook de betaalplicht, die verbonden is aan het maken van een reservering. 
Liever telefonisch reserveren? Gebruik onderstaande telefoonnummers om contact op te nemen met ons.


Contact  gegevens: 


Melkveehouderij & Camping Doornenbal

Zandpad 22

3631 NL Nieuwersluis (Loenen aan de Vecht)

Telefoon:02 94 23 16 92
Mobiel Miranda:06 20 53 91 69
Mobiel Alex:06 25 07 29 37
E-mail informatie:info@camping-doornenbal.nl  ( alleen voor het aanvragen van informatie, beschikbaarheid kunt u online checken)
Website:camping-doornenbal.nl
Facebook:


www.facebook.com/camping.doornenbal      
Voorwaarden m.b.t reserveren.

Bij maken van een reservering gaat u een overeenkomst met betaalverplichting aan, dit geld zowel per telefoon als online.


U hoeft geen betaling vooraf te doen, maar wij verzoeken u het bedrag over de volledige gereserveerde periode bij inschrijven/aankomst te voldoen. Dit kan d.m.v. Pin of contant.

Indien u niet op komt dagen, blijft wel de betaalverplichting.

Bij annulering tot 5 dagen voor de aankomstdatum betaald u reserveringskosten á €25,- . Daarna bent u het volledige bedrag verschuldigd.

In uitzonderlijke gevallen zullen wij kosteloos annuleren. Het weer is hierbij geen geldig excuus.

Mocht u eerder naar huis gaan dan is dat uw keuze en is er geen restitutie voor de periode dat u besproken heeft.

Bij reservering voor een voor-/na-seizoensplaats vragen wij u wel om een aanbetaling.