Reserveren

U kunt bij ons reserveren op verschillende manieren: Online (voorkeur) en via de telefoon.Tijdens het invullen van het formulier wordt u gevraagd een plaats te selecteren, dit is een fictief nummer, u mag bij aankomst kiezen uit de plaatsen die vrij zijn.

Reserveren via de telefoon: 0294-231692

Mocht het voorkomen dat de telefoon niet opgenomen wordt probeer het op een later tijdstip nog een keer. 


Het is niet mogelijk een bepaalde plaats op de camping te reserveren. Wij werken met vrije plaatsen, dit betekend dat u bij aankomt kunt kiezen uit de plaatsen die vrij zijn. Alleen in uitzonderlijke gevallen zullen wij hiervan afwijken. 

Na het ontvangen van uw aanvraag, checken wij uw aanvraag en bevestigen dan uw reservering. U ontvangt dan een mail ter bevestiging van de ontvangst van uw aanvraag. Wij zullen uw aanvraag verwerken en bevestigen. De mail die u ontvangt bevat de bevestiging en de factuur.
Omdat wij door onze werkzaamheden veel buiten zijn, kan het even duren voor u antwoord krijgt. Heeft u na 48 uur niet gehoord, neem dan contact op met ons op onderstaand nummer.
In de hemelvaart/ pinkster periode is het alleen mogelijk te reserveren van wo/do tot zo (hemelvaartweekend) en van vr/za tot ma ( Pinksteren) en natuurlijk de gehele periode
 (leegstand mogelijk na overleg met ons)


Let op: Op het moment dat u een reservering maakt, gaat u automatisch akkoord met de hieronder vermelde voorwaarde, dus ook de betaalplicht, die verbonden is aan het maken van een reservering.
Contact  gegevens: 


Melkveehouderij & Camping Doornenbal

Zandpad 22

3631 NL Nieuwersluis (Loenen aan de Vecht)

Telefoon:02 94 23 16 92
Het boven genoemde telefoonnummer staat doorgeschakeld. Krijgt u geen contact, probeer het op een later tijdstip nog een keer. 
E-mail informatie:info@camping-doornenbal.nl  ( alleen voor het aanvragen van informatie, beschikbaarheid kunt u online checken)
Website:camping-doornenbal.nl
Facebook:


www.facebook.com/camping.doornenbal      
Voorwaarden m.b.t reserveren.

Bij maken van een reservering gaat u een overeenkomst met betaalverplichting aan, dit geld zowel per telefoon als online.


U hoeft geen betaling vooraf te doen, maar wij verzoeken u het bedrag over de volledige gereserveerde periode bij inschrijven/aankomst te voldoen. Dit kan d.m.v. Pin of contant.

Indien u niet op komt dagen, blijft wel de betaalverplichting.

Bij annulering tot 5 dagen voor de aankomstdatum betaald u reserveringskosten á €25,- . Daarna bent u het volledige bedrag verschuldigd.

In uitzonderlijke gevallen zullen wij kosteloos annuleren. Het weer is hierbij geen geldig excuus.

Mocht u eerder naar huis gaan dan is dat uw keuze en is er geen restitutie voor de periode dat u besproken heeft.

Bij reservering voor een voor-/na-seizoensplaats vragen wij u wel om een aanbetaling.