Te Huur op onze camping:
Deze compleet ingerichte luxe Hobby Excellent Easy 560.  Deze zeer grote caravan is geschikt voor 4 volwassenen en 2 klein= volwassenen/kinderen.
De caravan is compleet ingericht en voorzien van alle gemakken en staat op een van de mooiste plaatsen op onze camping.  
Wilt u met vrienden/kennissen kamperen die een eigen kampeermiddel hebben, dan kunnen wij er voor zorgen dat de plaatsen naast de caravan voor hen gereserveerd worden, zodat u bij elkaar kunt staan.


prev next


De caravan beschikt over een 2 persoons frans bed, met een goed matras, een stapelbed en een treinzit die omgebouwd kan worden tot 2 persoons bed. Zowel het stapelbed als het vaste bed hebben een schuifwand, waardoor een eigen ruimte gecreëerd kan worden. 
Verder is er een koelkast, een magnetron, een buitenkeuken, koffiezetapparaat, waterkoker en oven aanwezig, even als warm en koud stromend water.
De  nieuwe ruime voortent is voorzien van een harde vloer met vloerbedekking en voorzien van een zitgedeelte.

In de caravan is een toilet aanwezig, maar u kunt ook gebruik maken van het standaard sanitair ( geen extra kosten) of privé sanitair ( meerprijs)

Standaard wordt de caravan verhuurd zonder bed/linnengoed ( Het vaste bed is voorzien van een hoeslaken). Dit kunt u zelf mee nemen, maar ook tegen meerprijs huren. 

De caravan is te huur van 1 april tot 31 oktober.
Het minimale verblijf is 2 dagen.Prijzen:


De  prijzen zijn  op basis van 1 persoon, incl. toeristenbelasting en Wifi.

Per nacht: € 33
Huurprijs per week: € 231,-
Huurprijs per maand: € 950,=

Bijkomende kosten: schoonmaakkosten (€ 30,-) en Borg (€ 250,-)

Extra persoon vanaf 10 jaar: € 10,- per nacht

Extra persoon 3-10 jaar: € 9,- per nacht.

Slapen de extra personen in een bijzet tent ( zelf meenemen) dan geld het normale tarief.


Huisdier ( maximaal 3) : € 4.50


**De reserveringskosten voor de caravan bedragen 25% van het totale bedrag (excl. borg). Nadat u het formulier ingezonden heeft krijgt u van ons een rekening voor deze kosten. Zodra deze rekening voldaan is ( binnen 24uur) wordt de reservering definitief. De rest van het bedrag kunt u bij aankomst voldoen d.m.v. Pin of Contant.
Annuleren kan tot 10 dagen voor de  aankomstdatum. Er vindt geen restitutie van de reserveringskosten plaats.  Daarna bent u het volledige bedrag verschuldigd.