Een plaats voor langer verblijf


Wilt u wel kamperen, maar niet iedere keer met de caravan slepen en de voortent opbouwen of rond te trekken met de camper?

Op de camping hebben wij een aantal plaatsen beschikbaar als seizoenplaats. Op deze plaats kunt u uw caravan/camper neerzetten en laten staan. U hoeft dus niet iedere keer op te bouwen of af te breken.
De plaats is inclusief het gebruik van het sanitair, en wifi. Mocht u tussendoor met de caravan weg willen, geen probleem, wij zorgen dat de plaats bij terugkomst weer voor u beschikbaar is. 

Ook hebben wij de mogelijkheid van een voorseizoen plaats (1 april tot 30 juni) en naseizoenplaats ( 1 augustus tot 31 oktober)


Iedere plaats is voorzien van een stroom aansluiting van 6 ampere. Het verbruik wordt geregistreerd d.m.v. een tussenmeter en aan het einde van het seizoen aan u doorberekend. 

REgels m.b.t. langverblijf plaatsen:

Het plaatsen van een bijzettent / partytent  is toegestaan, op dagen dat u aanwezig bent. Bent u niet aanwezig dan moet de ruimte rond de caravan/camper vrij zijn.

Krijgt u bezoek dat blijft overnachten, dan zijn daar extra kosten aan verbonden.


Gebruik door derden: laat u anderen gebruik maken van uw kampeermiddel, dan moeten zij apart de kosten voor het verblijf betalen.  Het verhuren van de kampeereenheid is niet toegestaan.

Huisdieren zijn welkom bij ons op het terrein, maar dienen wel aangelijnd te zij n.  Bovendien mogen zij geen overlast veroorzaken voor uw mede kampeerders. Denk daarbij ook aan het opruimen van de uitwerpselen en blaffen!

De seizoensplaats is bedoeld voor recreatief verblijf (weekend en vakantie) en niet permanent verblijf/ bewoning.

Wilt u langer verblijven, bv tijdens een verbouwing of tussen 2 huizen, neem contact op met ons wat mogelijk is en wat de kosten zijn.