Seizoenplaats


Wilt u wel kamperen, maar niet iedere keer met de caravan slepen en de voortent opbouwen of rond te trekken met de camper?

Op de camping hebben wij een aantal plaatsen beschikbaar als seizoenplaats.  Ook hebben wij de mogelijkheid van een voorseizoen plaats (1 april tot 30 juni) en naseizoenplaats ( 1 augustus tot 31 oktober)

U kunt uw kampeermiddel neerzetten van 1 april tot 31 oktober, zodat u kunt gaan en komen wanneer u wilt. Mocht u tussentijds weg willen, dan is dat geen probleem.  Wij zorgen dat de plaats voor u beschikbaar is bij terugkomst. 
Gedurende deze periode kunt u gebruik maken van het sanitair en krijgt u toegang tot het Wi-Fi netwerk.

Iedere plaats is voorzien van een stroom aansluiting van 6 ampere. Het verbruik wordt geregistreerd d.m.v. een tussenmeter en aan het einde van het seizoen aan u doorberekend. 

Het plaatsen van een bijzettent / partytent  is toegestaan, op dagen dat u aanwezig bent.  Let op: krijgt u bezoek dat blijft overnachten, dan zijn daar extra kosten aan verbonden.

Gebruik door derden: laat u anderen gebruik maken van uw kampeermiddel, dan moeten zij apart de kosten voor het verblijf betalen.  Het verhuren van de kampeereenheid is niet toegestaan.

Huisdieren zijn welkom bij ons op het terrein, maar dienen wel aangelijnd te zij n.  Bovendien mogen zij geen overlast veroorzaken voor uw mede kampeerders. Denk daarbij ook aan het opruimen van de uitwerpselen en blaffen!

De seizoensplaats is bedoeld voor recreatief verblijf (weekend en vakantie) en niet permanent verblijf/ bewoning.

Wilt u langer verblijven, bv tijdens een verbouwing of tussen 2 huizen, neem contact op met ons wat mogelijk is en wat de kosten zijn.